Företag & Event

Ert varumärke. På bild.

Jag erbjuder all möjlig kommunikation av er verksamhet, allt från personalporträtt och pressbilder till produktfoto och event.
Kontakta mig för att boka ett inledande möte eller för att få en specifik offert, då ingen fotografering är den andra lik.

Verksamhetsfoto

Er verksamhets ansikte utåt är er personal. Dessa personer bör presenteras till exempel på er webbplats på ett förtroendeingivande sätt som går i linje med verksamhetens filosofi. Själva fotograferingen sker på plats hos er i er verksamhet, eller mot vit eller svart bakgrund, med noga utvald ljussättning.

Eventfoto

Ska ni ha ett evenemang av något slag? Kanske en invigning, en konferens eller kanske en konsert? Jag erbjuder en dokumenterande fotografering till alla dessa ändamål för att föreviga er tillställning.

Produktfoto

Era produkter är ert varumärke. Detta varumärke bör visas upp på de flesta ställen, till exempel på er webbplats eller i trycksaker. Själva fotograferingen sker på plats hos er i er verksamhet, i studio mot vit eller svart bakgrund, eller mot en helt annan bakgrund som med klockan ovan. Detta med noga utvald ljussättning för att förstärka produktens utseende och form.

Kunder