Om mig

Linus Grahl

FOTOGRAHLEN Medieproduktion startades 2010 av den skäggiga mannen på bilden. Jag har flerårig erfarenhet av fotografering och grafisk produktion och har även en kandidatexamen inom medieteknik. Utomhusfotografering är min specialitet, eftersom jag älskar det naturliga ljuset och lekfullheten som man ibland kan gå miste om i en studio. Jag älskar att grotta ner mig i detaljer och lämnar aldrig ifrån mig något innan jag själv är hundraprocentigt nöjd.

Vill ni prata fotografering eller marknadsföring av olika slag med mig?
Maila eller ring mig så snackas vi vid. Välkommen!

Kommentarer

”Fotograferingarna med dig har känts avslappnade båda gångerna och du har lyckats fånga vår vilding på bästa sätt.”
Sandra & Andreas

”Vi är så nöjda med våra bröllopsfoto. Allt var väldigt planerat från bokning till färdigt resultat. Kommer verkligen att rekommendera dig vidare!”
Mattias & Evelina

”Vi kände oss så avslappnade framför kameran. Allt var väldigt naturligt och till slut tänkte vi knappt på att vi blev fotograferade. Tack!”
Mats & Karin

”Du fångade verkligen våra barns personligheter på bild och nu hänger de fint på väggen. Kan bara säga wow!”
Lina

”När du fotograferade vårt barn så trodde vi inte att bilderna skulle bli så bra, eftersom han verkligen inte kunde vara stilla – men när vi fick bilderna så såg vi att det inte blev så. Vi blev supernöjda och bilderna blev jättebra.”
Fredrik & Malin

”Vi har varit hos några olika fotografer och du har haft det bästa bemötandet och det betyder jättemycket för oss när vi väljer fotograf till våra barn.”
Kajsa

”Vi är supernöjda och kan bara varmt rekommendera Linus som bröllopsfotograf! Han är lyhörd, professionell och håller en hög servicenivå.”
Jenny & Christian